Handla electrocigarette istället för vanliga cigaretter

Många funderar över om man kan byta elcigg mot vanliga cigaretter. En del menar ju att en electrocigarette inte är till för att lära sig av med rökningen med utan snarare en annan form av rökning. Men det är viktigt att förstå att e cigaretter inte kan ses som farliga vid sidan om det vanliga tobakscigaretterna.

Ska man sluta röka så kan det vara smart att använda sig av ett bra e cigg startpaket där man får olika e-liquid med goda smaker. Detta kan leda till att du lever ett hälsosammare liv.

e

Hur länge håller en elcigg?

Batteriet spelar en avgörande faktor i din elcigg. 1 000 bloss på ett batteri är inte ovanligt. Men för att du ska kunna uppnå det måste du sköta om din produkt på rätt sätt.

Olika el-cigaretter ser olika ut. Det är också utseendet och kvaliteten som avgör priset. När du ska köpa en ny e-cigg är batteriet av största betydelse, tänk på det när du shoppar online. Många gånger så kan det löna sig att betala lite mer för högre kvalitet som räcker längre.

Självklart finns det elcigg som är framtagna för kortare perioder. Det kan vara en bra idé att testa för att bilda sig en uppfattning om hur el-ciggen fungerar.

Vem som helst kan röka electrocigarette

Något som är häftigt är att elcigaretterna faktiskt gör det möjligt att vara rökare utan att vara rökare. En electrocigarette har inget nikotin på så vis är det beroendeframkallande ämnet borta. Att feströka blir en helt ny upplevelse och alla har sina goda miner i behåll.

En el-cigarett stör ingen annan. En e-cigarett kan sända ut sköna dofter och smaker tack vare de speciella e-juicerna. En e-cigarett kan sägas vara en modern vattenpipa, båda kan fyllas med väldoft. Samtidigt som man helt slipper de farliga ämnena.

Köp cigaretter och ejuice på nätet i bra ecigg butiker

Köp e-ciggen och e-juicen i Sverige. Allt fler butiker får ett bredare sortiment så att du kan upptäcka nya smaker. Rökning som koncept är för evigt förändrad. Idag finns ett mycket stort utbud av e-cigaretter, gå igenom alla innan du bestämmer dig.

När du köpt din nya e-cigg måste du lära dig hur den fungerar. Då står sig den bättre.