Kluriga sluta att bolma råd för en framgångsrik rökavvänjning som ej blir så plågsam

Det är inte lätt att sluta att bolma, det vet samtliga som har försökt, och det är flera! Hur det ska gå till kan en hel hop förståsigpåare förtälja men bara de som själva har försökt känner till hur det är. {Med fundering på det här så kan det vara klokt att erhålla sluta bolma information från personer som själva har slutat.|Därför är sluta röka Sluta röka råd från dem som själva har slutat är de råd som man bör höra. En hel del före detta rökare skriver om sin rökavvänjning både på nätet och i böcker.

Alla som säger något om rökavvänjning menar att man måste verkligen ha beslutat sig för att sluta.

e

Viljan måste finnas annars hjälper inga sluta röka tips i världen, det menar alla. Det är hundra procent som gäller! Om man märker att man tycker om ELCIGG och ändå inte ger upp de vanliga cigaretterna så spelar det ju ingen roll. Det första tipset är alltså att finna ett sätt att verkligen bestämma sig för att det är slut med ovanan.

Sluta röka förslag från en coach eller på egen hand

Ingen tycker att det är märkligt med att ta emot experthjälp idag. Det är ju inget märkligt med en sluta röka coach, inte mer än en personlig tränare väl? Sluta röka tips som är bra och är till stor nytta finna på exempelvis vårdguiden eller flashback. Dessa lösningar är nog tyvärr bara tillfälliga och hjälper nog inte så mycket när abstinensen är som tuffast. Med personlig hjälp så kan det bli lättare.

Det finns något mycket mer kraftfullt i att en annan människa stödjer och bryr sig än om man skulle ta till tekniska hjälpmedel som exempelvis en app. Att berätta för någon kan vara en sporre, pricis som med viktnedgång, och vara en orsak till att inte sluta med slutandet.

Röka elcigg trots att man slutat med rökning

Om det är så att man tycker om att ta rökpauser och att känna handföringen som kommer så naturligt med en cigarett mellan fingrarna så kan man fortsatt ha upplevelsen med ecigaretter. Själva rörelsen och upplevelsen kan göras ofarlig med hjälp av just ecigg, vilket är ett bra sluta röka tips. Även de mest rabiata tobaksmotståndarna kan följa med på rökpausen eftersom en ecigg endast ger ifrån sig ånga som inte irriterar.

Om abstinensen blir ett besvär så tvingas man ta till nikotinläkemedel alternativt tuggummi på grund av elcigaretter inte innehåller någon nikotin. Ett annat råd är att läsa om vad som sker i kroppen när man fimpat för att rida ut den värsta abstinensen och fortsätta vara inspirerad och resolut!