När du ska använda dig av avvänjningsmetoder för att blir rökfri använd elcigg

Tobakscigaretter kan vara svåra att vänja sig av med. Vill man bli rökfri ska man akta sig för att dra det första blosset. Med en elcigg kan det vara lättare att sluta röka.

elektronisk

Med en elcigg är det enkelt att bli rökfri

En bra början när man ska sluta röka är att lära sig hur kroppens beroendemekanismer fungerar, det hjälper dig att sluta helt. Det är nämligen ofta så att man kan behöva ta till fler metoder för att lyckas. Vill du inte sluta helt med ditt nikotinanvändande kan du använda nikotintuggummi tillsammans med din elcigg.

Det kan göra underverk i den resa mot att bli rökfri. Vill man behålla vissa moment så kan man använda en e-cigg. Det kan vara det som gör att du lyckas.

Få ett övertag med smarta hjälpmedel

ELCIGG är bara ett av många hjälpmedel. Man kan till exempel använda sig av sluta röka app iPhone eller för andra system som Windows och Android. Har du svårt att hålla ordning och reda kan appen hjälpa dig. Vill man bli rökfri finns det många gratisappar som är motiverande.

Om du vill få hjälp kan ett forum på internet vara en bra ide. Numera så finns det så många smarta tekniska hjälpmedel som man kanske inte tänker på. Om man vill lyckas med att sluta röka kan det vara en bra idé att ta hjälp av andra. Kostnadsfri information finns online!

Man måste vilja för att lyckas

Man måste vilja sluta röka för att lyckas. Är man inte motiverad spelar det ingen roll hur el-cigaretter man har. Det spelar ingen roll om det är med nikotin. Viljan ska finnas där och man måste inse att när man fattar beslutet så finns det ingen återvändo.

Den som feströker har ingen chans att bli rökfri. Sluta tvärt det är bäst. Du kan försöka trots att du känner dig svag just då. Enbart den som bestämt sig helt och hållet blir rökfri.