Så gör du för att få ett bättre immunförsvar i kampen mot coronavirus!

Många känner att de behöver läsa på för att lära sig mer om vad de ska göra när nya pandemier blossar upp i samhället. Sverige och England valde en likartad väg där man försökte att undvika karantän. Svenskarna kan därför vara utelämnade till desinfektion och hoppas på att de har ett bättre immunförsvar mot coronavirus.

Det finns steg du kan ta för att döda coronavirus

Det är svårt att undvika möten med coronaviruset eftersom det sprids så otroligt enkelt. Kanske tror du att de bara är patienter med influensasymtom som är sjuk, men så är det inte. Viruset kan även smitta barn, trots att man inte trodde det i inledningen av virusspridningen.

För att undvika smitta med coronavirus måste du alltså vara listig. Torka av ytor, så kallad ytdesinfektion. Du behöver inte nödvändigtvis köpa handsprit utan det räcker oftast med tvål och vatten.

Luras inte att använda handsprit. Handspriten kan inte ta död på alla virus. Om du spritar händer ofta så förlorar händerna sitt skydd mot virus.

Då är du ett lätt byte för olika infektionssjukdomar och du riskerar även att få det nya coronaviruset. Använd alkoholfri katjonisk handdesinfektion istället.

Bakteriedödande tvål dödar virus snabbt och lätt. Alla i hushållet måste följa samma renhållningsrutiner om det ska vara effektivt. Visa din omgivning hur man tvättar händerna. Köp också rätt tvål. Handsprit hjälper inte mot coronavirus!

Du kan få ett bättre immunförsvar mot coronavirus genom några enkla steg.

Du kan förbättra ditt immunförsvar. Om du är rädd kanske du inte fattar de mest genomtänkta besluten. Faktum är att stress och ledsamhet kan verka negativt på immunförsvaret.

Ett bättre immunförsvar kräver att du inte lyssnar till dina rädslor i tider av kris. Kost och motion spelar också en viktig roll. Det är saker som kan hjälpa dig att förbli frisk.

Tänk på att få i dig tillräckligt mycket av vitamin C. Det är lätt att vara efterklok, oftast kommer man på att man skulle ha tagit vitaminen för sent. Om man har möjlighet så kan man köpa ester-C tabletter. Ett bättre immunförsvar hjälper även om du skulle bli smittad av coronavirus.

De hälsokostkunniga brukar ta kolloidalt silver 15 ml morgon och kväll enligt doktor Annika Dahlkvist tips. Kolloidalt silver 15 ml kan spyas på olika föremål. IONplus har ett gott rykte.

Om du vill ha rena ytor så kan du använda dig av ytdesinfektion

Ytdesinfektion kan även användas mot bakterier. Sprayen kan du använda hemma. Ta med dig samma spray till jobbet och skydda dig med den där.

Många menar att coronavirus är väldigt motstångskraftigt. Kanske är det därför som många väljer att ställa ut föremål av plast i tre dagar. Om du har en spray behöver du inte vänta i tre dagar.

Om du har vidtagit alla försiktighetsåtgärder så har du vunnit mycket. Stoppa Coronaviruset Om du arbetar aktivt för att få ett bättre immunförsvar så kan coronaviruset få svårt att smitta dig. Du behöver inte låsa in dig till jul för att vara trygg!

Den nya pandemin har gjort att det är brist på läkemedel över hela kontinenten. Just nu är det mycket stor brist på antibakteriell handtvål. Många nätbutiker drar ett stort lass just nu.se och köpapris.se.