Använd grape tonic i dina drinkar

Det är tid för gästerna att anlända och ni har inte alla ingredienser på plats. Du måste inte hälla i vodka i alla hast. Om du har en läskmaskin som exempelvis Sodastream är det enda du behöver läskkoncentrat, för att göra goda drinkar.

Om du har en Sodastream kan du göra god grape tonic

Men din Sodastream är verkningslös om du inte har alla ingredienser på plats. Ju förr du löser det desto bättre. Vänta inte på bokningar.

billig

Genom att använda essenserna på rätt sätt kan du göra goda drinkar med eller utan alkohol. Det finns läskkoncentrat som ger en fantastisk smak. För att komma igång startar du bara maskinen och du har läsk på några sekunder.

Plocka fram dina koncentrat och gör läskmaskinen redo. När vännerna kommer så kan du fråga vad de vill ha i groggen. En del vill kanske ha grape tonic andra cola. Du kan lyckas utan att ha kylen full.

Om någon vill ha sockerfria alternativ kan du föreslå Indian Tonic från Aromhuset. Indian Tonic smakar väldigt starkt men för att ta udden av det kan man blanda i lite sockerdricka.

Se till att du även har barnvänliga alternativ

Det finns barn som också gillar smaken av grape tonic och det är klart att du kan göra alkoholfria groggar. Dessa kan komma väl till pass både för barn och för gäster som inte vill dricka alkohol av olika skäl.

Du kan göra din egen julmust om du har en läskmaskin. Om du har fler smaker hemma så blir utbudet större. Det är betryggande att veta att läsk som är gjord i en Sodastream är mer hälsosam.

Du hittar Aromhusets produkter hos allt-fraktfritt.se. Med Aromhuset får du bara äkta vara.

Kolsyra är bra att ha hemma för oförutsedda drink och- läskhändelser. När du behöver lite kolsyra, då är den redan slut. AGA försöker hänga med i läsktrenderna men lyckas sådär. ÖB brukar säljer produkterna.

Storkök har behov av större volymer, därför brukar köken dra särskilda kopplingsslangar mellan läskmaskinen och seriekoppla den. Då blir kostnaderna ännu lägre.

Våga prova

Om du är modig så använder du dig av mineralvatten och smakessenser på ett kreativt sätt. Matcha som du vill. Du lär dig vad som passar. Du kan även leta efter tips online.

Vissa vill ha si andra vill ha så. Du kan ändra smaken på vin också. Du kan få mousserande vin med ett knapptryck.

Piffa till bålet med hjälp av läskmaskinen. Du kan skapa nya smaker. Smaken blir perfekt och färgen vacker. gin och grape tonic Dessutom så är det lätt att fylla på bålet då det tar slut. På några sekunder har läskmaskinen fyllt på alla glasen igen.

Du kan bygga ett eget sortiment. När det klockan slår kvart-i-fest är det bara att ta fram smakerna och maskinen och köra igång. Du kan bjuda in till fest när som helst. Alla kommer att kunna få sin favoritgrogg.