Bjud dina vänner på sockerdricka

Var förberedd när gästerna kommer. Då måste det finnas rätt drycker. Om du dukar fram sockerdricka blir alla glada. Det är en utmärkt dryck att servera i bålet.

Duka fram sockerdricka och du är hemma

sodavatten

Alla har druckit sockerdricka som läsk någon gång. Det är klassiskt svenskt. De varianter som säljs idag är lite annorlunda mot de klassiska sorterna.

Både barn och vuxna tycker om smaken. Den är lättsam och alltid mycket söt. Köper du på flaska kan den bli söt. Då kan du istället välja att göra egen läsk och skapa sockerdrickan med mindre socker.

Aromhusets läskkoncentrat sparar på sockret i sina produkter. Du kan också prova deras helt sockerfria serie. Allt finns hos ALLT-FRAKTFRITT.SE.

Läsk istället för koncentrat

Prova att göra egen sockerdricka med en läskmaskin. Du behöver bara rätt smaker. Så kan du smaksätta. Det kan också sitta fint då du ska använda sockerdrickan till ett bål.

Det är korsningen av päron och citron som ger den unika smaken i sockerdricka. Under 1900-talet hade Saturnus aromen till den bästa sockerdrickan, L104. Den används idag i Aromhusets sockerdricka läskkoncentrat

I bålet så vill du inte att läsken ska ta överhanden. En lösning kan vara att använda mindre koncentrat. Sen kan du blanda på. Inga barn ska dricka bål med alkohol i.

Hur mycket mineralvatten med smak dricker du?

Sockerdrickan får oftast stryka på foten när vi minskar sockerkonsumtionen. Det kan vara annorlunda.

Om du ändå vill dricka läskEN så kan du prova Aromhusets smaker med mindre socker.

Aromhusets motto är “som det skall smaka”.

Du kan dricka smaksatt mineralvatten utan bekymmer. köpa sodastream smaker online Socker är inte heller farligt. Det är avgörande hur mycket socker du får i dig. De som kör på en sockerfri diet länge blir ofta bättre på att känna smak och då blir smakessenser ett välkommet inslag.

Servera snyggt

Tänk på att mycket handlar om presentation. Det är klart att den läsk man gör hemma inte ser ut på samma sätt som den i butik. Men det kan fortfarande se mycket inbjudande ut. Servera i egna glas.

Om du häller på kanna blir det avslaget. Prova dig fram. Garnera gärna.

Smaken går väl ihop med citron. Du kan också prova med limeblad eller gurka. Att våga piffa till det med vågade smaker livar alltid upp den klassiska sockerdrickan.