Bolaget som har kapacitet att leverera handdesinfektion i Sverige syns inte i sökmotorerna

Tomflaskor, tvålpumpar och sprayers är slutsålda i hela EU. Du kan inte få tag i glycerin heller. Viruset gör att priserna stiger. coronaviruset.

De kunder som valt att handla hos allt-fraktfritt.se och desinfektionsfabriken.com har fått sina varor direkt.se (och för företagskunder desinfektionsfabriken.com) har trots detta sedan första dagen av pandemin kunnat leverera handdesinfektion, desinfektionsmedel för ytor och virusdödande handtvål.
Företagen säljer även C-vitamin som pulver, pulverformen är mycket billigare än tabletterna.

Företagen kommer inte med i söklistorna. Företaget är litet och sökmotorerna listar i stället apotek, stora företag, annonser och Youtubefilmer.

handsprit

Till saken hör att de inte kan leverera någonting. Har de något så är det handsprit, som tvättar fettet ut ur hudens porer och inte dödar förkylningsvirus, influensavirus eller vinterkräksjukan. Viruset överlever och kan fortsätta att smitta dig och andra.

Alkoholfri handdesinfektion finns inte att köpa någonstans. Lagret tömdes snabbt. I kristider kan du faktiskt köpa desinfektionsmedel baserade på klor, finkeloljor och blekmedel.
De förbjuds snabbt igen.

Om man använder handsprit ofta så kan man få problem med huden, det belastar också vården på sikt. långvarigt bruk av spritprodukter och tillfälligt godkända ämnen.

Du hittar allt du behöver hos allt-fraktfritt.se.se har bra handdesinfektion i olika storlekar och fabrikat. Många väljer att köpa hem ytdesinfektion i dessa tider. Många väljer att köpa hem den bakteriedödande tvålen från Smittstopp.

Desinfektionsmedel för visir och skyddsglasögon samt desinfektionsmedel för desinfektionsbad tillhandhålls på desinfektionsfabriken.com. Butiken är öppen för alla men främst för andra företag.

En del desinfektionsmedel kan användas med vatten för att få en tunnare konsistens. Det sänker priset.
Olika vårdföretag finns bland beställarna.

Man kan även sänka priset per flaska genom att blanda ut preparaten.

Bolaget bakom produkterna heter Gert Strand AB. Bolaget har levererat en mängd produkter sedan starten 2008. Men produktsortimentet innehåller många fler produktkategorier.

Firman är duktiga på att ställa om produktionen när det behövs. Man har utökat förpackningarna för vissa koncentrat.

Företaget har slutat att göra pumpar och säljer rengöringsmedel istället.

Därför har man kunnat leverera så snabbt.

När många upptäcker företaget så ökar trycket. Använd tomflaskor som finns i hemmet och fyll på med desinfektionskoncentrat. Vissa kan spara upp till 70 % med ett sådant koncept.

Utvecklingstakten står aldrig still. Hinkar kan användas när du ska göra desinfektionsbad hemma. desinfektionsmedel livsmedel Fyll i hinken och du är igång.

Det finns en spray för skyddsglasögon. Spruta på och låt verka i 20 sekunder.

På desinfektionsfabriken.Städbolag och vårdinrättningar rusar till desinfektionsfabriken.com för att beställa.

Produkterna motverkar det nya viruset på ett bra sätt.Gert Strand säger att det genererar en del trafik.

Från sökmotorerna kommer ingenting, enda sättet att hitta dem där är att söka på ordet Smittstopp.