Få bättre hälsa med cola zero och sockerfri sockerdricka

Socker är inget vidare. Men det finns socker i det mesta. Det mesta godis innehåller socker. Cola zero finns ju, så klart.

Andra är mer hälsomedvetna och håller sig till dieter. Men man kanske ändå vill dricka cola zero eller sockerfri sockerdricka. Då blir läsken avslagen.

Du får cola zero när du vill med en läskmaskin

sockerfri

Cola som köpts i butik blir snabbt avslagen. Colan blir snabbt avslagen. Då är den inte god att dricka längre.

Läskmaskinen producerar ingen avslagen läsk. Då får du läsken så som du vill. När du väl köpt dina koncentrat kan du börja att göra egen läsk.

Det enda du behöver göra är att köpa essenser för sockerfri sockerdricka eller cola zero. Då behöver du inte tänka på sockret.

För att spara pengar trycker man i sötningsmedel i produkterna. Aromhuset går dock mot strömmen.

För alla tillfällen

Ibland så är det inte du själv som har kraven om sockerfri läsk. Men många blir avskräckta av hemmaläsk.

Om det står utan socker så måste det ju vara utan socker. Du blir mycket uppskattad om du använder artiklar från Aromhuset. Det kommer att väcka förvåning.

Då är det en stor fördel att du har en flaska eller två med smakessens som är helt utan socker. Du kan välja essenser för olika tillfällen.

Sockerfri läsk vid flera tillfällen

Du ska inte begränsa dig när du har en läskmaskin. Gör smaker som passar för stunden. Många väljer att experimentera. Sätt lite smak på ditt vatten med olika essenser.

2 droppar är allt du behöver för att få riktigt kraftiga smaker.

Efter en tid är du smaksäker och vågar göra egna smaker. Alla kombinationer fungerar inte. Att köra Julmust med cola kanske fungerar men det kan också bli riktigt sliskigt. Läs instruktionerna.

För mycket smak är inte nödvändigtvis gott. sockerdricka Genom att göra egen läsk spar du in på onödiga kostnader. Att få rätt smaker är lätt. Du får dina drömmars dryck.