Gör egen julmust som är nyttig med läskmaskin

JulmustEN hör julen till. Problemet är bara att vi får släpa hem mycket plastflaskor från butiken.

Men nu finns läskmaskinEN. Att du är med och skyddar miljön är extra bra.

must

Hemläsk är bäst för den som gillar koncentrat. Du får en mycket godare läsk. Genom att använda smakessenserna har det aldrig varit enklare att få den smak som man vill ha. Den universella designen gör att de fungerar med alla läskmaskiner.

En julmust som smakar jul

När du köper detta koncentrat får du en julmust som verkligen smakar jul. Du behöver bara köpa flaskan. En essenspatron räcker hela julen då den ger 12,5 liter kolsyrad läsk. Men om du vill ha en mildare smak kan du få ut ännu mer.

Innovativa sätt att använda smakessenser

LäskmaskinEN gör mer än bara julmust. Om du vill kan du dessutom göra egen slush som smakar julmust. Du kan också använda colasmak.

När du väl börjat göra egen läsk upptäcker du snabbt hur roligt det är. Sodastreams smaker är varierade och du kan kombinera dem, i princip, som du själv vill. Det är fullt möjligt att kombinera julmust och apelsin.

Smakessensen ger helt unik läsk. Din egen läsk innehåller dessutom 80 % mindre socker. kolsyremaskin Julmustkoncentrat Det uppskattas av din familj och vänner.

Gör bubbelvatten som aldrig går ur tiden

Många vill ju ha julmust året om. Eller så tycker du att det bordsvatten som du köper i affären inte är så gott. Med läskkoncentrat så kan du få den dryck du vill ha när du vill ha den.

Hemmagjord läsk tröttnar man ju aldrig på. Du styr enkelt hur mycket smak du vill ha till dina drycker.

Välj rätt smak

När du beställer läsksmaker till din läskmaskin så ska du passa på att välja de som du har störst behov av. Det kan vara klokt att variera lite. Ha Grape Tonic redo till helgens fest med vännerna och cola och julmust för familj eventet.

Din läsk blir godare än många andra. SE har alla originalextrakten som smakgivare.

Du bestämmer själv hur du vill mixa.Du kan få god dryck när du vill.