Håll dina händer bakteriefria med antibakteriell spray

Just nu är det extra viktigt med god en handhygien. Många oroar sig för att handspriten ska ta slut. Det räcker med en bra handtvål. Men det kan vara klokt att också investera i en riktigt bra antibakteriell spray.

Den bakteriedödande spray kan användas till det mesta. Du måste ändå tvätta händerna. Klart att du ska ha en bra tvål.

Virus är ofta luftburna och kommer in överallt. Coronavirus kan överleva på plastföremål i tre dagars tid. Vill du ha ett bra skydd mot smitta så ska du investera i en antibakteriell spray.

Så använder du bakteriedödande spray

En bakteriedödande spray har många användningsområden. Sprayen dödar virus och bakterier snabbt och enkelt. Många glömmer handtagen.

Ett dörrhandtag som inte är desinficerat är fullt av bakterier även om du är ren om händerna. Då har du smittan på händerna igen. Du kanske även kommer åt olika kroppsöppningar.

Använd därför ytdesinfektion på dina dörrhandtag. Handskar är bra att använda om du exempelvis går ut och handlar. Det är extra viktigt vid en coronasmitta.

Handtagen kan vara riktiga smittspridare

Kanske har du använt spray med handsprit förut. Idag vet man att handspriten inte skyddar mot allt. Då bör du istället gnida in ytorna med en antibakteriell ytdesinfektion som bevisligen fungerar!

Bäst resultat får du med en antibakteriell spray. Sprayen kommer åt överallt. Den har god verkan överallt.

smitta

Om du står i ett läge där du måste ta i ett föremål utan handskar är det ju väldigt bra om du har en bakteriedödande spray med dig i fickan eller väskan. Spraya där du finner det lämpligt.

Använd produkten med måtta

Det är inte konstigt om du är orolig just nu. Om du har bra produkter hemma så är du skyddad på ett bra sätt. En antibakteriell handtvål och bakteriedödande spray kan användas flera gånger om dagen.
Smittstopp är ett känt varumärke som många väljer att köpa. Sura ut på nätet och köp hem produkten.