Måste man tala om för andra att man vill ta bort lukt?

Det finns nog inte någon som inte klagat på att medarbetare luktar på jobbet ibland. Fotsvett och andra mindre angenäma lukter från skor märks mest då folk tar av sig skorna. Men det kan ju även vara så att kläderna luktar. Hur enkelt skulle du tycka att det var att fråga någon att ta bort lukt?

ta

Med god kommunikation så kan du säga det mesta

Det viktiga är att du lägger fram det hela på rätt sätt. Att gå fram till en medarbetare och med hög stämma säga att han eller hon måste ta bort lukt är inte smart. Det kan verkligen såra. Det kan till och med bli så att dina arbetskamrater vänder sig mot dig istället.

Ett sätt att uppmärksamma någon om att få bort dålig lukt i skor är att tala om det för dem. Om ni sitter och fikar eller äter lunch så kan du börja prata om hur ett av dina barn hade skor som luktade illa. Dålig lukt är inte speciellt roligt.

Nu tar du samtalet vidare och börjar prata om luktborttagare som Luktstopparen. Du kan berätta hur du med en smart spray från allt-fraktfritt.se blivit av med problemet. Att sprayen också fungerar mot röklukt är en bonus.

Om du skött dina kort rätt blir vederbörande intresserad och vill veta mer om hur man TAR BORT LUKT och hur sprayen fungerar. Då kan du ju tala om det. Om du är klar med din egen flaska kan du ju ge bort den som ett produkttest.

Vissa kroniska sjukdomar kan leda till lukt. Luktstopparen kan råda bot på det hela. För den kan sprayas på kläder och kroppen och ta bort lukten och skammen att lukta illa.
Det är så enkelt som lite mineralsalt.

Tänk på hur du beter dig

Såra inte andra människors känslor. Att ta bort lukt kan vara känsligt även för dem som du känner. Ställ fram sprayen i hemmet så är den redo att användas när du behöver den.

Du måste tänka dig för. Men ibland måste du göra något. Det kanske handlar om en person som är helt ovetande. Det finns dem som har nedsatt luktsinne. De kanske har funderat på en behandling länge.

När du tar upp lukt så ska du alltid se till att andra inte hör samtalet. doftborttagare
Man vet aldrig vem som hör på. Då är allt frid och fröjd och ingen behöver skämmas. Det är nästan alltid att föredra att ge sig själv som ett exempel.

Känn dig trygg när du använder sprayen

Man måste tänka på miljön, även i detta fall. Det har stora fördelar.

Den måste också vara säker att använda för människor. Den är enkel och skonsam att använda. Ingredienser som mineralsalt och vatten gör att sprayen även lämpar sig som deodorant. Den kan användas överallt.