När du använder luktborttagaren Yocoair spray blir livet enklare

Ingen tycker om dålig inomhuslukt. Svettlukt har en distinkt karaktär men den går att bli av med. Luktborttagaren Yocoair spray fixar biffen och neutraliserar dålig lukt. Det här är en luktborttagare som kan ta bort röklukt och mer på nolltid.

Luktborttagare

Den är dessutom helt naturlig. Det rör sig egentligen bara om mineralsalt och vatten. Därmed så är det inte farligt att använda den ens då det finns barn i närheten. Då barn ofta enkelt smutsar ner sig kommer luktborttagaren väl till pass hos den genomsnittliga familjen. I skor, i kläder och kanske också med djur som släpas hem som nya familjemedlemmar.

Du spar pengar genom att använda produkten som deodorant. Fungerar i 10-12 timmar. Trots detta har den full styrka och effekt mot dålig lukt, mildheten kommer av att det är livsmedelsgodkända ingredienser.

Få ut full effekt av Yocoair spray

För att använda Yocoair spray eller konkurrenterna Luktstopparen och Svettluktsdödaren så behöver du inget särskilt. När det börjar lukt illa tar du enkelt fram luktborttagaren och du har löst problemet. Luktborttagaren fungerar till och med i luften På så vis kan den även användas i badrummet.

Fräscha upp dina skor. Det kan vara smart då det luktar svett och inget annat biter. Alla skor går ju faktiskt inte att tvätta. Genom att använda Yocoair spray löser du enkelt problemet. Det är någonting som alla blir lyckliga av!

Till svettstinkande hockeyutrustning, som rent praktiskt inte går att tvätta, finns den lite starkare Svettluktsdödaren Spray att få från allt-fraktfritt.eller i den vanliga butikshandeln.

Ta avstånd från dålig lukt

Stank ska inte behöva uthärdas. äcklig lukt i tvättmaskin En del tycks tro att det är så. Du behöver inte slänga dina favoritkläder när säsongen är slut. Yocoair spray är lösningen på dina problem.

Kanske har du läst om andra sätt att få bort dålig lukt. Du kanske kör det gamla “kol-i-skon-tricket”. Kolet kan skada dina skor. Du får problem oavsett vilken kolmetod du väljer att använda.

Yocoair spray tar bort lukten utan att skada eller färga materialet. Luktborttagaren kan även användas när du reser. Då du ska åka bort på sommaren eller vintern så vet du ju inte vad som väntar. Med Yocoair spray är du förberedd oavsett årstid.

En liten och behändig luktborttagare

Vissa bilar kan ha speciella lukter. Skräp kan börja lukta om det inte kastas. Barn skräpar ofta ned, om du haft barn i baksätet tjänar du på att städa efteråt.

Om det inte skulle fungera vet du ju att du alltid har luktborttagaren att ta till. Det kommer att göra luften behagligare igen. Nu vet du varför Yocoair spray passar så bra att använda i bilen.