Nu finns äntligen sko lukt spray

Har dina skor varit med ett tag? Nu kan du få bort fotsvett med den unika sko lukt spray. Dålig lukt är vanligt. De allra flesta drabbas.

Nu kan du få bort lukten på ett enkelt sätt

få

Vissa skor tål ju inte att tvättas då passar denna metod utmärkt. Det går att göra lukten från fotsvett mildare men det är svårt att få bort den helt. Sko lukt spray kan du använda istället för att tvätta dina skor.

Luktstopparen Spray är perfekt att använda för att rengöra dyrare skor. Dessa råder snabbt bot på dålig lukt i skor. Sprayen kan inte göra så mycket åt att dina strumpor luktar.

Hos allt-fraktfritt.se finns både Luktstopparen och Svettluktsdödaren. De säljer även produkter som lämpar sig till golvbrunnar.

Förbättra lukten med bättre hygien

Det kan ju vara så att det är hygienen som gör att skorna luktar. Du bör byta strumpor varje dag. Du kan använda sko lukt spray men om du har svettiga strumpor så gör det ingen skillnad.

Luktborttagning blir som effektivast då du även sköter din fothygien och använder rena strumpor. Välj strumpor som suger upp fett. Bomullsstrumpor är bra att ha. Bomullen suger upp svetten.

Använder du tygskor – så får du bort svett

När det handlar om tygskor så kan du få bort lukt från skor genom att tvätta dem. Prova det om du har en tvättmaskin med mildare program. Men färgen kan bli ljusare.

Om du vill ta det säkra före de osäkra så kan du använda sko lukt spray. Den typen av luktborttagning fungerar bäst.

Välj sprayer utan farliga kemikalier. Luktstopparen innehåller mineralsalt och vatten. Den kan användas som deo. Eliminerar svettlukt i upp till 12 timmar.

Tvätta skorna ofta

Om du behandlar dina skor kontinuerligt då slipper du lukt. Hur ofta du får spraya beror på hur stark fotsvett du har. Kontrollera om allt är som det ska. Luktar det fotsvett så spraya.

Det är bra att ligga steget före i behandlingsfasen. doft bort kattkiss doft Annars luktar det lätt för mycket. Sportartiklar är särskilt utsatta. Att lukta svett på gymmet är ingen bra ursäkt.