Så enkelt är det att få bort svettlukt från kläder

Vissa kläder är för ömtåliga för att kunna tvättas i tvättmaskin. Det är inte alltid tvättmedlet biter och de kan lukta svett oavsett. När du inser att det inte går att få bort svettlukt från kläder genom att vädra eller tvätta så krävs det andra metoder.

Har du provat att använda en luktborttagare? Därför kan du fortsätta att använda dina kläder. Skor tål oftast samma behandling därför kan metoden användas även till detta.

Svettluktsdödaren är för sportkläder. Luktstopparen är även tillräckligt effektiv för att användas som deodorant. Du kan köpa båda hos allt-fraktfritt.se.

luktborttagare

Använd spray för att få bort svettlukt från kläder

Det finns fler än ett sätt att få bort dålig lukt. Du kan till exempel använda Yocoair. Sprayen är smidig och du kommer åt överallt.

Ta med sprayen på resan. Om du är på resande fot är sprayen en perfekt resekamrat.

LUKTAR det SVETT eller inte?

Man känner ju igen lukterna så det kan uppfattas som en löjlig fråga. Men det finns annan lukt också. Om kläderna börjat lukta eller bli missfärgade kan det vara svårt att bli av med.

Det finns sprayer som inte är bra för dina kläder. Tänk på det. Man vill ju att kläderna ska hålla länge. Kontrollera lukterna innan du bestämmer metod.

Då du tvättar på fel sätt så måste du ändra rutinen

Det finns ju kläder som luktar oavsett hur man gör. Ett exempel kan vara syntetiska kläder. När du börjar svettas i dessa så luktar de genast illa. Det kan bero på att du tvättar materialet på fel sätt.

Ibland behöver du sköljmedel. få bort fotsvett från skor
Ju bättre du tvättar desto bättre blir resultatet. Så få bort svettlukt från kläder.

Vissa gånger hinner man inte tvätta och då kan en spray fungera bättre. Sprayen torkar snabbt och du är snabbt igång med din vardag igen. Det kan vara klokt att ha en spray med i bilen för säkerhets skull.