Så gör du etiketter på rulle

Ibland behöver du etiketter snabbt. Då är det bättre att köpa en etikettmaskin och gör egna etiketter på rulle. Tryck det du behöver när du behöver det.

Det behöver inte se enkelt ut

trycka

Att få ett perfekt resultat är inte alls svårt. Blanka fina etiketter med streckkod som syns tydligt gör ett gott intryck. Det är inte svårt. Alla kan använda sig av metoden.

Etikettering med etiketter på rulle är kul

Med rätt utrustningen blir dina etiketter på rulle perfekta. Det finns etiketter i olika prisklasser. Använd dem där det passar dig.

Det som kan ta lite tid är att man måste fästa etiketterna på produkten. Välj om du vill använda maskin eller göra det själv. De flesta etiketter är enkla att applicera. Men du får inte skymma streckkodEN.

Rätt typ av etiketter till flaskor

När det handlar om flaskor måste etiketterna sitta extra bra. Man kan inte välja etiketter på rulle som helst. Den måste sitta ordentligt.

Flasketiketter måste ha rätt form. En burk har ju en mer platt yta. Etiketten måste sitta rakt utan att vara skrynklig. Behåll läsbarheten genom att sätta etiketten på rätt sätt.

Trycka själv eller anlita någon?

Det är en viktig fråga. De flesta kan klara av det. Det går ju att anlita en designer för att skapa snygga etiketter som man sedan trycker på plats.

Men om du ska trycka på flera språk så kan det löna sig att göra det själv. Du kan köpa allt du behöver hos allt-fraktfritt.se.Med en Epson7500G etikettfärgskrivare kan du göra egna etiketter enkelt och snabbt. dekaler Inget tryckeri kan göra detta.

Med en Brother P-touch termoetikettskrivare kan du skriva ut enklare etiketter. Gratis programvara ingår.

Epson7500G kan leverera fotokvalitet på etiketterna. Du kan forma etiketterna som du vill.

Att slippa hålla lager på färdigtryckta etiketter, att genomföra en ändring på etiketten på 1 minut, aldrig behöva kasta etiketter pga. Du ligger steget före inför nya regler.

Men ibland så är det förstås så att man kan behöva ett tryckeri. Om du ska trycka metalliska etiketter så kan du behöva anlita ett tryckeri.

Det kan ju också vara så att man inte har tid och plats för etiketterna. Då kan tryckeriets kostnad vara skälig. Men det kan löna sig att ordna det själv. Priset blir bra mycket lägre.