Så skyddar du dig mot cononavirus och bakterier och virus

Det mexikanska ölet corona har samma namn som den virussjukdom som härjar nu. Coronaviruset har tyvärr orsakat många dödsfall även i Sverige.

Många tar fortfarande inte cononavirus på allvar. Coronaviruset kan smitta längre än en vanlig influensa. Kanske har du viruset utan att du vet om det.

Symtomen för cononavirus

Alla personer har olika symtombild. Det handlar inte bara om vanliga influensa symtom som feber och värk i kroppen. Vissa som har eller har haft cononavirus upplever eller har upplevt symtom som huvudvärk och försämrat luktsinne.

Du måste göra mer än att bara leta efter symtom hos andra. Corona smittar även utan symtom och det gör det i stort sett omöjligt att skydda sig enbart genom att hålla avstånd från andra som är sjuka.

Alla måste göra sitt

Steg 1 är att stärka immunförsvaret och det är så lätt som att ta C-vitamin i förebyggande syfte. Några gram om dagen räcker. Om du blir smittad kan du öka dosen till 4 – 5 gram.

Många som bor i USA äter kolloidalt silver två gånger om dagen. Många som blir smittade väljer att öka dosen till 15 ml per timme. Du vet väl att du fortfarande kan köpa Kolloidalt Silver i Sverige? Du kan spraya det på grönsaker. Det dödar coronaviruset på nolltid.

De flesta har nog hört Anders Tegnell råd kring hur vi ska hålla oss friska. Det är svårt att veta var smittan hamnar då.
https://www.expressen.se/tv/nyheter/har-hostar-anders-tegnell-rakt-i-handerna-foljer-inte-det-egna-radet/

Du kan läsa mer om coronaviruset via https://www.expressen.se/tv/nyheter/har-hostar-anders-tegnell-rakt-i-handerna-foljer-inte-det-egna-radet/. Bara klass 3 masker är säkra att använda mot virus. Om alla skulle använda ansiktsmask så skulle smittan spridas ändå.

Folk började att bunkra handsprit när cononavirus kom till Sverige. Så pass många att det blev slut på handsprit på apoteket! Man ska inte sluta att använda handsprit men man bör ha klart för sig att det bara fungerar mot vissa bakterier. Handsprit är ingen match för coronaviruset.

Andra metoder kan fungera mycket bättre. Medlet som du använder måste vara snällt mot huden. Produkter med alkohol torkar lätt ut huden. Om man använder handgel med alkohol så kan hudfettet lösas upp.
En katjonisk vattenbaserad handdesinfektion som Smittstopp är mildare mot huden samtidigt som den dödar alla virus, vilket inte alkohol gör.

En handtvätt räcker oftast långt. allt-fraktfritt.se/halsa-och-kost/smittstopp/smittstopp-katjonisk-handtval-500-ml.Du kan köpa produkten via Antibakteriell Handtvål. Använd rikligt av produkten. Lär också barnen att desinficera sina händer med antibakteriell tvål på detta vis.

Det får aldrig ta slut på ytdesinfektion

Bakterier och virus lever och frodas på de ytor som du använder varje dag. Våra dörrhandtag kan vara verkliga bakteriehärdar.

Prova en antibakteriell spray mot bakterier och virus. Det kan visa sig vara lika viktigt som att tvätta händerna. Du kan prova att sprayen den bakteriedödande sprayen på dina matvaror.

Få inte panik

Ditt immunförsvar kan försvagas av stress. Den som vill ha ett bra skydd mot cononavirus och bakterier och virus måste ha ett starkt immunförsvar. Det ger dig ett bra skydd.